Tuotanto

Monipuolista ruiskuvalu- osaamista.

Muovituotteiden ruiskuvalu eli ruiskupuristus

Muovituotteiden ruiskuvalu eli ruiskupuristus on nopea ja kustannustehokas tapa valmistaa muovituotteet ja erilaiset muoviosat. Ruiskuvalu on mahdollista toteuttaa laadukkaasti ajanmukaisen konekantamme ansiosta. Vuonna 2000 valmistuneiden toimitilojemme suunnitteluun kiinnitettiin erityistä huomiota; korkealaatuisen ja ympäristöystävällisen tuotantomme ansiosta muovien ruiskupuristus voidaan toteuttaa tuotannolle asetettujen vaatimusten ja kriteerien mukaisella tavalla. Taitomuovi Oy palvelee asiakkaitaan sopimusvalmistuksen avulla - muovien ruiskupuristus kannattaa jättää asiansa osaavan ammattilaisen tehtäväksi.

Laajan tuotantokapasiteettimme avulla muovituotteiden ruiskuvalu pystytään toteuttamaan nopeasti myös suurempien tuotantosarjojen kohdalla. Tuotantokapasiteettimme käsittää 25 ruiskuvalukonetta sulkuvoimaltaan 20 - 420 tonnia, joiden avulla muovituotteiden ruiskupuristus pystytään tekemään laadukkaasti, ja silti sovittujen aikataulujen puitteissa. Voimme valmistaa kaikkia kestomuovituotteita 0,1 grammasta 1 kilogrammaan asti.

Muovituotteiden ruiskuvalu on mahdollista toteuttaa kustannustehokkaasti, huolellisen muottisuunnittelun ja raaka-ainevalintojen avulla. Taitomuovi Oy hoitaa koko tuotantoprosessin alusta loppuun – muovituotteiden suunnittelu, muotin teko ja muovituotteiden ruiskupuristus onnistuvat osaavan henkilökunnaltamme ja ajanmukaisen laitteistomme ansiosta.

Kaksikomponenttiruiskuvalu

Valmistamme myös tuotteita, joissa yhdistetään useita eri muovilajeja ja tarvittava määrä muita komponentteja. Kaksikomponenttiruiskuvalu onnistuu Taitomuovi Oy:tä yli 20 vuoden kokemuksella.

 

Ruiskuvaluosaamista Taitomuovilta - Ota yhteyttä!