Tuoteprojektit

Laadukkaat muovituotteet

Muovituote

Muovi on materiaalina erittäin monikäyttöinen. Nykyaikaisella tekniikalla valmistettava muovituote voi toimia osana tuotekokonaisuutta, tuotteen pakkauksena tai itse tuotteena. Ammattilaisen suunnittelema ja valmistama muovituote on myös näyttävä ja käyttössä kestävä. Sarjatuotantona valmistettava muovituote on kustannuksiltaan erittäin edullinen verrattuna moneen muuhun valmistustapaan. Valmistamamme tuote on aina laadukas ja täyttää tuotteelle asetetut odotukset ja vaatimukset.

Kestomuovituotteet

Kestomuovituotteet ovat käyttöä kestäviä ja pitkäikäisiä tuotteita. Valmistusmateriaalin sisältämien ominaisuuksien ansiosta kestomuovituote voidaan myös muotoilla tyylikkääksi käyttöesineeksi. Ominaisuuksiensa ansiosta kestomuovituotteet tulevatkin monesti vastaan arkipäiväisinä käyttöesineinä. Monipuoliset käyttö- ja muotoilumahdollisuudet sekä suhteellisen nopea valmistusprosessi ovat nostaneet kestomuovituotteet kysytyimpien tuotteidemme joukkoon. Kun haluat tietää lisää kestomuovituotteiden mahdollisuuksista, ota yhteyttä Taitomuovi Oy:n henkilökuntaan.

Tekniset muovituotteet

Taitomuovi Oy suunnittelee ja toteuttaa myös erilaiset tekniset muovituotteet. Kyseessä on erityistä ammattiosaamista ja tietotaitoa vaativa ala, sillä tekninen muovituote tulee yleensä muita muovituotteita vaativampaan käyttöön. Ammattilaisen huolella suunnittelemat ja valmistamat tekniset muovituotteet pystyvät kuitenkin vastaamaan käytön ja olosuhteiden asettamiin haasteisiin. Ota yhteyttä Taitomuovi Oy:hyn kun haluat tietää miten tekniset muovituotteet voivat palvella yritystäsi.

Ammattilaisen tekemä ruiskuvalu, muovituotteiden mallinnus ja muovituotteiden suunnittelu ovat keskeisellä osalla muovituotteiden valmistuksessa.

Muovituotteet Taitomuovilta - Ota yhteyttä!